ΑΡΧΙΚΗ>>BannersΔουλειά στη Γερμανία

Δουλειά στη Γερμανία

Βρισκόμαστε σε σταθερή συνεργασία με εξειδικευμένες εταιρείες οι οποίες  αναζητούν εξειδικευμένο επαγγελματικό προσωπικό για εταιρείες-πελάτες τους που βρίσκονται σε γερμανόφωνες χώρες. Αν σας ενδιαφέρει να εργαστείτε στη Γερμανία, την Αυστρία, την Ελβετία κ.ο.κ., ένα καλό σημείο εκκίνησης είναι να επικοινωνήσετε με τους συνεργάτες μας αυτούς, οι οποίοι παρουσιάζονται παρακάτω. 
 
 

  • Alpha Business & Employment

Το Alpha Business & Employment είναι ένα γραφείο με έδρα την  Αθήνα και  παρέχει υπηρεσίες στελέχωσης  ανθρωπίνου δυναμικού σε εταιρίες και οργανισμούς Ευρωπαικών κρατών όπως η Γερμανία, η Αυστρία, η Σουηδία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Με απόλυτο σεβασμό και εχεμύθεια προσφέρουμε υποστήριξη στην σταδιοδρομία αλλά και την μετεγκατάσταση ταλαντούχων Ελλήνων Ιατρών-Νοσηλευτών-Μηχανικών-IT specialists και οδηγών. Μη διστάσετε να επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας σελίδα www.alpha-abe.com και να επικοινωνήσετε μαζι μας.

  


  • Axia Personal

Η Axia Personal με γραφεία στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και το Μόναχο, είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στις υπηρεσίες επιλογής ανθρώπινου δυναμικού. Εκπροσωπώντας φορείς του εξωτερικού με ευρωπαϊκή και διεθνή αναγνώριση, που προσφέρουν εξαιρετικές συνθήκες εργασίας, προοπτικές εξέλιξης και υψηλές αμοιβές, αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες σε διάφορες ειδικότητες για να καλύψουν τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας. Όλες οι υπηρεσίες της Axia Personal προς εσάς είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας μπορείτε να επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας ιστοσελίδα Axia Personal και τις σελίδες κοινωνικής μας δικτύωσης facebook & twitter.

 


  • euromedicals

Η εταιρία Euromedicals είναι μία ελληνογερμανική εταιρία διαμεσολάβησης και προσφέρει συμβουλές και καθοδήγηση σε άτομα, που σκοπεύουν να μεταβούν επαγγελματικά στη Γερμανία. Το κόστος για τις υπηρεσίες της δεν το χρεώνεστε εσείς, αλλά αναλαμβάνεται από τον μελλοντικό εργοδότη (επίσης, δεν υπάρχουν κρυφά, ούτε ξαφνικά έξοδα). Η euromedicals αναλαμβάνει την επαγγελματική και κοινωνική ένταξη

  1. Ιατρών (ειδικευμένων)
  2. Νοσηλευτών/τριών (ΤΕ και ΠΕ) καθώς και
  3. Ακτινολόγων Ραδιολόγων (ΤΕ)
στη γερμανική κοινωνία, σε ολόκληρη τη Γερμανία καθώς και τη γερμανόφωνη Ελβετία. Η euromedicals έχει έδρα την Κολωνία, διαθέτει δικό της blog με χρήσιμες πληροφορίες για τον υγειονομικό χώρο της Γερμανίας (βλ. εδώ). Αναλυτικές πληροφορίες για τις υπηρεσίες της θα βρείτε ιστοσελίδα της euromedicals.gr, γνώμες πρώην υποψηφίων για τη δουλειά της στο facebook εδώ.

 


  • German Jobs

Wir sind Personalvermittler, Trainer und Relocator mit viel Erfahrung bei der Integration qualifizierter ausländischer Arbeitskräfte in den deutschen Arbeitsmarkt. Wir bieten den gesamten Integrationsprozess aus einer Hand. Hinter German Jobs stehen zwei bewährte Dienstleister: Mit dem norddeutschen Bildungsträger Vita-Akademie sowie der Berliner Relocation Agentur und Sprachschule Start Relocation / Start Language haben wir starke Kompetenzen in sämtlichen Fragen der Migration. Arbeitnehmer und Arbeitgeber profitieren von unserer internationalen Ausrichtung und weltweiten Vernetzung. Mehr erfahren Sie unter www.germanjobs.com.

 

  • Grecruitment

Η Grecruitment είναι μια διεθνής συμβουλευτική εταιρία με έδρα την Θεσσαλονίκη και η αυθεντία στο να παρέχει ευέλικτες και αποτελεσματικές λύσεις στο τομέα της στελέχωσης των επιχειρήσεων με αποφοίτους, νεαρούς και έμπειρους επαγγελματίες. Προσφέρουμε υπηρεσίες στελέχωσης υποψηφίων σε όλα τα επίπεδα, και η υπηρεσία μας είναι χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση ή άλλη δέσμευση για τους υποψηφίους μας. Με άριστες διασυνδέσεις στη κεντρική Ευρώπη, όπως Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία και δυνατές συνεργασίες παγκοσμίως, όπως εταιρίες Μέσης Ανατολής, παρέχουμε μοναδικές ευκαιρίες εργασίας σε Ιατρούς, Μηχανικούς και ειδικούς στον τομέα της Πληροφορικής. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της εταιρείας και στο facebook.

 


  • Dr. Holldorf Consult 

Η εταιρεία Dr. Holldorf Consult ειδικεύεται στη διαμεσολάβηση για την πρόσληψη αλλοδαπών ιατρών σε νοσηλευτικά ιδρύματα της Γερμανίας. Ειδικά για Έλληνες ιατρούς προσφέρει δωρεάν ένα ειδικό πρόγραμμα, το οποίο διευκολύνει σε πολύ μεγάλο βαθμό την προετοιμασία για ανάληψη υπηρεσίας στη Γερμανία. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.ellines-iatroi.de.

 

  •  Schoinas&Partner 

Η Schoinas&Partner ιδρύθηκε από μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών με στοxο την εύρεση κατάλληλου προσωπικού και την επιλογή και αξιολόγηση ειδικών που θα κάνουν την διαφορά στην αναζήτησή σας. Εργαζόμαστε παγκοσμίως εστιάζοντας στους τομείς της ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ και ΙΑΤΡΙΚΗΣ προσφέροντας στους πελάτες μας τις καλύτερες  λύσεις. Ως σύμβουλοι επιχειρήσεων και καριέρας πιστεύουμε, πως η  αμοιβαία εμπιστοσύνη και αξιοπιστία αποτελούν την βάση μιας εποικοδομητικής συνεργασίας. Οι λύσεις μας είναι σφαιρικές καθώς εστιάζουμε στην πραγματικότητα με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.schoinasundpartner.de.

 

 

τα νέα μας ...στο email σας!